Cartea Recordurilor sau sănătate de fier

Cartea Recordurilor sau sănătate de fier

Cartea Recordurilor sau sănătate de fier

02 Apr 2017

    Te interesează un loc în Cartea Recordurilor sau o sănătatea de fier?  Ce-ar fi dacă le-ai avea pe ambele? Știu, ai impresia că aceste realizări nu mai sunt posibile pentru că ai cam pierdut startul.

Dar, hai să-ți povestesc de Hidekichi Miyazaki care la „frageda” vârstă de 105 ani a depășit recordul de viteză la alergare, la categoria sa de vârstă, parcurgând  cei 100 de metri în doar 42,22 secunde. Bineînțeles că a intrat în Cartea Recordurilor

    Știi la ce vârstă a început să alerge? La vârsta de 90 de ani! De atunci se antrenează în fiecare zi. Rezultatul? O sănătate de fier, satisfacții nenumărate și un loc în Cartea Recordurilor.

    După cursa efectuată pe 23 septembrie 2015, la vârsta de 105 ani, bătrânul spunea: „Trebuie să mă antrenez mai tare. (...) Cred că pot alerga mai repede.”

    Tu ce faci pentru sănătatea ta? Aștepți să împlinești 90 de ani ca Hidekichi Miyazaki?

    Îți doresc să atingi această vârstă, ba chiar s-o depășești cu mult! De aceea, te invit să începi antrenamentele pentru semimaratonul pe care îl organizăm la Târgoviște pe data de 28 mai 2017.

    Atenție! Acest eveniment este organizat pentru tine, da, chiar dacă n-ai mai alergat până acum la o competiție sportivă. În funcție de nivelul de antrenament la care te afli acum, te poți înscrie la una dintre cele patru probe: 2,5 km, 5 km, 10 km sau 21 km. Vârsta pe care o ai acum este potrivită să începi antrenamentele, bineînțeles, doar după ce te sfătuiești cu medicul tău.

Ce ai de făcut? 

  1. Înscrie-te pe site-ul semimaraton.targulvietii.ro
  2. Informeaza-te: cum să începi, de ce să ții cont, etc. Pentru aceasta vei găsi informații și pe site-ul semimaraton.targulvietii.ro dar și pe multe alte site-uri.
  3. Începe de astăzi: pregătește echipamentul, stabilește ora la care vei ieși din casă pentru primul tău antrenament, traseul pe care-l vei parcurge.
  4. Dă-te jos din pat și ieși la alergat!

Ce este MAI frumos urmează!

Cu drag,

Tiberius Georgescu

Ne pare rău, înscrierile s-au închis!