Singurul Semimaraton Serios GRATUIT

Singurul Semimaraton Serios GRATUIT

Singurul Semimaraton Serios GRATUIT

31 Mar 2017

Vă salutăm, prieteni! Ne bucurăm să vă chem din nou să alergăm împreună.

Semimaratonul Târgoviște este singurul eveniment dedicat alergătorilor amatori care are titlul de înscriere gratuit. Poate vă întrebați de ce. De ce la Târgoviște? Cum se poate să fie gratuit?

Mai întâi, Semimaratonul Târgoviște este un eveniment gratuit pentru că este organizat sub egida Asociației Respiro, ONG non-profit, care își propune să ofere tinerilor oportunități și sprijin concret pentru ca ei să își poată lua timp personal, să se poată elibera de stres și de dependențe și, beneficiind de claritatea și de starea de spirit potrivită. Asta nu înseamnă că nu îți dai seama că acest Semimaratonu are COSTUL LUI. Este în grija noastră să căutăm sponsori și să oferim ocazia celor mai ales celor care nu au plătit niciodată pentru un eveniment de alergare, să vadă cum este, și să-și formeze un stil de viață sănătos.

De ce la Târgoviște? În acest oraș, nu departe de capitală, există un grup de inițiativă minunat, o echipă de oameni inimoși, care sunt dedicați acestei comunități pentru a le oferi „târgul vieții”, și anume o viață împlinită pentru care nu trebuie să plătești nimic. Chiar dacă nu trebuie să ne dai nouă niște bani ca să participi la acest eveniment, suntem conștienți de COSTUL TĂU, acela de a-ți schimba stilul de viață. Te va costa timp, te va costa bani în echipament, etc.

Cu siguranță că se merită acest târg al vieții! Noi îți oferim evenimentul, iar tu îți oferi timp și sănătate!

Echipa Targulvietii.ro

Ne pare rău, înscrierile s-au închis!