Organizatori

Știm din propria experiență ce înseamnă viața trăită pe Fast Forword. De asemenea, suntem conștienți de contextul în care viața noastră se desfășoară. Tocmai din acest motiv am ales ideea de „respiro", termen definit în limba română ca fiind un moment de relaxare, de repaus sau de destindere, între două perioade tensionate, agitate.

Ce facem noi? Oferim tinerilor oportunități și sprijin concret pentru ca ei să își poată lua timp personal, să se poată elibera de stres și de dependențe și, beneficiind de claritatea și de starea de spirit potrivită:

Oferim ajutor și soluții practice pentru orice persoană care dorește să beneficieze de aceste momente valoroase de respiro.

Și facem toate acestea știind că fiecare se află, la fel ca și noi, în contextul unei vieți agitate și pline de probleme personale sau generale.

Respiro reprezintă spațiul unde găsești resurse, idei, proiecte și locuri care îți permit și te ajută să îți (re)definești prioritățile, să te (re)orientezi în viață, să te analizezi și să îți reîncarci bateriile.

Prin Respiro oferim șansa ca fiecare tânăr să își poată orienta atenția, cu pasiune și entuziasm, către lucrurile cu adevărat importante, astfel încât să simtă că își trăiește, în mod echilibrat, viața la cel mai înalt nivel.

Ne-am definit succesul ca fiind o îmbunătățire pe termen lung a vieții beneficiarilor, o revitalizare a vieții spirituale, familiale, relaționale sau personale, renunțarea la obiceiurile greșite și înlocuirea lor cu obiceiuri sănătoase.

Și alături de tine, ca partener, voluntar sau sponsor vom reuși acest lucru!

 

Tiberius Georgescu 

Manager de proiect 

Daniel Cirț 

marketing proiect

Ne pare rău, înscrierile s-au închis!